skip to Main Content

KWALITEIT

Met jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij verantwoord uw producten met uiterste zorg te behandelen. Wij staan dan ook garant voor uitstekende kwaliteit en een goede service.

FLEXIBILITEIT

Wij laten onze diensten volledig aansluiten op uw organisatie. Met een betrokken en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat uw opdrachten uitzonderlijk aangepakt worden met korte levertijden en scherpe prijzen.

BETROUWBAARHEID

Door de wensen van onze klanten altijd centraal te stellen streven wij naar een optimale klanttevredenheid. Tayru metaalbewerking b.v. kiest voor een betrouwbare en eerlijke dienstverlening.

CNC DRAAIEN

Cnc draaien behoort tot één van onze services. Door een ruime diversiteit aan cnc draaibanken zijn wij in staat kwalitatief en voor een aantrekkelijke prijs te produceren. Door middel van moderne machines zijn wij in staat om uw producten in één opspanning te draaien en frezen.

CNC FREZEN

Tayru metaalbewerking b.v. beschikt over de juiste machines om allerlei freesonderdelen te vervaardigen volgens de wensen van onze klanten. Wij zijn ook in staat om eindproducten met uiterste kwaliteit te frezen.

CONVENTIONEEL DRAAIEN/FREZEN

Door middel van onze conventionele machines zijn wij in staat snel in te springen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Hierbij kunnen wij allerlei enkelstuks producten vervaardigen, maar ook eventueel producten herstellen

STEKEN/BROOTSEN

Wij zijn ook in staat om spiebanen te steken in of op producten door middel van ons steekmachine.

Back To Top